Over ons

Welkom bij MWRZ, onze collega’s stellen hen graag aan u voor.

Zelfredzaamheid en participatie is een belangrijk doel in ons werk. Mensen de energie (terug) geven in het leven, zodat je zelfstandig verder kan zonder hulp. De kracht van ons werk is om mensen niet te overtuigen, maar te inspireren. Met die inspiratie taboes doorbreken ; mensen op weg helpen met hun eigen keuzes op hun levenspad

Onze specialisten

Een divers gezelschap aan professionals staat klaar om jou te ondersteunen in jouw reis naar welzijn en persoonlijke groei. Elke professional van ons team brengt de eigen unieke ervaringen, vaardigheden en inzichten met zich mee.

Johan Boone

Mijn naam is Johan Boone, eigenaar en hulpverlener bij MWRZ. Sinds 2013 ben ik zelfstandig ondernemer en trotse eigenaar van deze mooie organisatie. Het kantoor van MWRZ is gevestigd in De Koploper (het oude belastingdienstkantoor, naast het station) in Goes.

Lees verder

Eline de Bruijn

Mijn naam is Eline de Bruijn. In april 2021 heb ik Johan leren kennen doordat wij dezelfde cliënt begeleidden. Na een succesvolle samenwerking hebben we ervoor gekozen om vanaf januari 2023 intensiever samen te gaan werken en ben ik als zzp’er werkzaam voor MWRZ.

Lees verder

Güneş Schouw-Grim

Mijn naam is Günes Grim. Eind 2023 kwam MWRZ op mijn pad, waarbij zij in verband met uitbreiding van het team op zoek waren naar een ambulant begeleider. Er was direct een klik met het team en de doelgroep. In februari 2024 ben ik als zzp’er gaan werken voor MWRZ in de functie ambulant begeleider LHBTI+.

Lees verder

Santusia Hofman

Mijn naam is Santusia Hofman, ambulant begeleider bij MWRZ. Johan en ik kenden elkaar in onze jongere jaren en hebben altijd een fijne klik met elkaar. Ik ben blij om een aanvulling te mogen zijn voor MWRZ!

Lees verder

Thom Klein

Mijn naam is Thom Klein, zelfstandig bewindvoerder bij Money Mentors bewindvoering. U zult zich nu wel afvragen; ‘waarom stelt een bewindvoerder zich voor op de website van MWRZ?’ Een terechte vraag waar ik u graag een antwoord op wil geven:

Lees verder