Voor cliënten

Roze hulpverlening is vóór roze mensen, dóór een roze hulpverlener.

Roze Hulpverlening

Roze hulpverlening is hulp door een begeleider die ervaring en affiniteit heeft met een andere geaardheid en identiteit. Roze is een andere benaming voor LHBTI+. Lesbo, Homo, Bi en Transgender en Intersekse personen. Soms staan ​​er nog meer letters achter LHBTI. Diversiteit is er in alle soorten en maten. Het staat voorop dat jij jezelf mag zijn. De hulpverlening staat positief tegenover een roze leefstijl en heeft tevens de kennis dat een andere geaardheid en/of identiteit hebben, invloed kan hebben op iemands (psychisch) handelen.

Voor MWRZ is de roze hulpverlening een belangrijk speerpunt en is de expertise op dit vlak groot. Rondom het thema homoseksualiteit en genderdysforie (LHBTI +) is MWRZ de enige zorgaanbieder voor individuele professionele hulpverlening in Zeeland. Als jij hulp zoekt, neem dan contact op met MWRZ, zodat we kunnen kijken of de hulp passend voor jou is.

Kijk ook eens voor meer informatie op:

Regenboogweb

Wie zijn nu de LHBT-cliënten die bij MWRZ voor roze hulpverlening aankloppen en om welke hulp gaat het? Klik op het regenboogweb hieronder om te zien welke hulpvragen de afgelopen jaren aan bod kwamen.