Eline

Mijn naam is Eline de Bruijn. In april 2021 heb ik Johan leren kennen doordat wij dezelfde cliënt begeleidden. Na een succesvolle samenwerking hebben we ervoor gekozen om vanaf januari 2023 intensiever samen te gaan werken en ben ik als zzp’er werkzaam voor MWRZ.

Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werker aan de Avans Hogeschool en ben na mijn studie direct aan de slag gegaan als ambulant begeleider. Ik heb een brede ervaring met diverse leeftijden, problematieken en hulpvragen.

Ik vind het belangrijk dat jij je gezien en veilig bij me voelt. Ik werk graag samen en stimuleer wanneer mogelijk de zelfredzaamheid, maar zal wanneer nodig ontlasten. Mijn kernwoorden zijn nieuwsgierig, transparant en duidelijk. Door de jaren heen heb ik diverse methodieken en tools verzameld, zodat ik mijn begeleiding kan aanpassen aan wat jij nodig hebt. Door alle leefgebieden samen in kaart te brengen en daarop stabiliteit te creëren, komt er ruimte vrij voor persoonlijke ontwikkeling. 

Mijn cliënten omschrijven mij met de volgende kernwoorden: 

Begripvol, behulpzaam, enthousiast, geduldig, meedenkend, aanmoedigend, persoonsgericht, oplossingsgericht en onbevooroordeeld.

Mijn collega’s omschrijven mij met de volgende kernwoorden:

Kan goed causale verbanden leggen, professioneel, goed luisteren, resultaatgericht, nuchter, leergierig en goed in (schriftelijke) communicatie. 

In zowel mijn professioneel als privénetwerk kom ik in aanraking met de LHBTIQA+ gemeenschap. Door Johan krijg ik de kans mij hier verder in te ontwikkelen.