Johan

Mijn naam is Johan Boone, eigenaar en hulpverlener bij MWRZ. Sinds 2013 ben ik zelfstandig ondernemer en trotse eigenaar van deze mooie organisatie. Het kantoor van MWRZ is gevestigd in De Koploper (het oude belastingdienstkantoor, naast het station) in Goes.

In het verleden heb ik gewerkt bij UWV, Ministerie van Justitie en de Sociale Dienst. Vanuit hier ben ik doorgegroeid in de psychosociale hulpverlening en heb de opleiding Social Work op de HZ University gevolgd. Mijn minor en afstudeeronderzoek stonden in het teken van religies en zingeving. Ik heb gewerkt in het maatschappelijk werk gericht op werk, dagbesteding en huiselijk geweld. In 2021 heb ik de Post HBO opleiding ‘ Neural Causes and Effects’ cum laude afgerond. Hierbij staat breinkennis centraal; gebaseerd op neurowetenschap, endocrinologie en epi genetica. Deze enorm gave kennis mag ik dagelijks inzetten in mijn werk. Ook mijn afstudeerrichtingen komen steeds weer van pas. Op het vlak van LHBTI+ mag ik me ook ervaringswerker noemen en integreer ik deze ervaringen in mijn professionele uitvoering.

Wat mijn collega’s over mij zeggen:

“Johan is senior op het gebied van LHBTI+ / transgenderzorg  en wilt je daar graag alles over vertellen. Johan is een vriendelijke open man en durft tegelijkertijd kritisch te zijn. Hij zet je tot denken om het onderste naar boven te krijgen. Hij is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op micro, meso en macrogebied”.

“Johan is de man die altijd een stapje extra zet. Hij is zeer gedreven en je weet wat je aan hem hebt. Johan anticipeert op belangrijke zaken, is kritisch en zet in zijn gesprekken aan tot zelfreflectie. Hij geeft inzicht in je eigen handelen en deelt zijn kennis.  Johan zoekt landelijk de samenwerking met transgenderzorgaanbieders op. Hij is ambitieus om de genderzorg toegankelijker te maken.