Gunes

Mijn naam is Günes Grim. Eind 2023 kwam MWRZ op mijn pad, waarbij zij in verband met uitbreiding van het team op zoek waren naar een ambulant begeleider. Er was direct een klik met het team en de doelgroep. In februari 2024 ben ik als zzp’er gaan werken voor MWRZ in de functie ambulant begeleider LHBTI+.

Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk werker aan de HZ University of Applied Sciences met de specialisatie GGZ-agoog. Ik heb ervaring opgedaan in verschillende afdelingen binnen de psychiatrie, bij een dak- en thuislozenopvang en als reclasseringswerker. Een brede ervaring met verschillende doelgroepen met onder meer psychosociale problematiek. Geen casus is mij te gek!

Mijn handelen wordt gekenmerkt door plan- en doelmatig werken, het hebben van een goede luisterhouding en daaropvolgend een oplossingsgerichte visie. Daarnaast hecht ik waarde aan kwaliteit, het opbouwen van een goede werkalliantie en mijn integriteit. Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan en een stukje mee te lopen in jouw leven.

Mijn collega’s omschrijven mij als volgt:

“Günes kan goed luisteren, is nieuwsgierig, niet bang, zoekt de samenwerking op. Is goed in het activeren van cliënten en vertrouwen winnen”.

“Günes heeft een open en vriendelijke uitstraling. Laat zich niet zomaar uit het veld slaan, pakt door. Luistert goed naar anderen en leeft zich in bij de cliëntsituatie. Is zorgzaam en goed in belangenbehartiging richting verschillende instanties. Leergierig. Heeft een professionele aanpak, niet verlegen met het stellen van scherpe vragen”.