Thom

Mijn naam is Thom Klein, zelfstandig bewindvoerder bij Money Mentors bewindvoering. U zult zich nu wel afvragen; ‘waarom stelt een bewindvoerder zich voor op de website van MWRZ?’ Een terechte vraag waar ik u graag een antwoord op wil geven:

Voordat ik als bewindvoerder aan de slag ben gegaan, heb ik een aantal jaar gewerkt als Maatschappelijk werker in de psychiatrie. Ik kwam regelmatig cliënten tegen met financiële hulpvragen en merkte dat ik het erg leuk vond om met deze hulpvragen aan de slag te gaan. Daarnaast hoorde ik regelmatig cliënten klagen over hun bewindvoerder. Met mijn achtergrond als maatschappelijk werker wilde ik daar graag verandering in brengen en ben ik uiteindelijk heb ik besloten om als zelfstandig bewindvoerder aan de slag te gaan.

In april 2021 ben ik door Johan uitgenodigd om eens kennis te komen maken. Tijdens de kennismaking klikte het zo goed dat we hadden besloten om verder samen te gaan werken. Die samenwerking heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik in opdracht van Johan en MWRZ ook werkzaamheden uit ging voeren als ambulant begeleider. Deze werkzaamheden blijven beperkt, zodat ik het werk kan combineren met mijn taken als bewindvoerder en toch de feeling met de hulpverlening kan behouden.

Ik ben ontzettend blij met de samenwerking met Johan en MWRZ. Johan is niet alleen een fijne collega, maar ook een steun en toeverlaat voor mij als startend zelfstandig ondernemer. Daarnaast kan ik mijn steentje bijdragen aan de hulpverlening van cliënten en wellicht in de toekomst ook aan de slag gaan met de LHBTI doelgroep.