Over MWRZ

En over mij

Zelfredzaamheid is een belangrijk doel in mijn werk. Mensen de energie (terug) geven in het leven, zodat je zelfstandig verder kan zonder mijn hulp. De kracht van mijn werk is om mensen niet te overtuigen, maar te inspireren. Met die inspiratie taboes bespreken; mensen op weg helpen met hun eigen keuzes op hun levenspad.”

Mijn naam is Johan Boone, eigenaar en maatschappelijk werker bij MWRZ. Ik ben 36 jaar en woonachtig in Yerseke. Sinds 6,5 jaar ben ik zelfstandig ondernemer. Mijn kantoor is gevestigd in De Koploper (het oude belastingdienstkantoor, naast het station) in Goes.

In het verleden heb ik gewerkt bij UWV, Ministerie van Justitie en de gemeentelijke Sociale Dienst. Vanuit hier ben ik doorgegroeid in de psychosociale hulpverlening en heb de opleiding Social Work op de HZ University Vlissingen gevolgd. Mijn minor en afstudeeronderzoek stonden in het teken van religies en zingeving.

Nu ik met MWRZ ambulante begeleiding en roze hulpverlening biedt komt mijn afstudeerrichting steeds weer van pas. Op het gebied van roze hulpverlening mag ik me ook ervaringswerker noemen en integreer ik deze ervaringen in mijn professionele uitvoering.

Mijn eerdere werkervaringen zijn: maatschappelijk werk gericht op arbeid en dagbesteding, maatschappelijk werk in de ouderenzorg, maatschappelijk werk gericht op wet- en regelgeving, maatschappelijk werk op woonbegeleiding, en maatschappelijk werk gericht op huiselijk geweld.

 

Van praatjes naar plaatjes!?  –> foto’s van mij en mijn hobby’s hieronder in de foto galerij.