Ambulante Begeleiding

Onze unieke begeleiding biedt een steuntje in de rug wanneer het leven uit balans is, met een focus op 10 essentiële leefgebieden. Samen met jouw toegewijde hulpverlener stel je een ondersteuningsplan op, waarbij bewezen methoden uit het sociaal werk worden toegepast, naast inzichten uit de neurowetenschap. 

Door deze combinatie van begeleiding en breinkennis verwerf je waardevolle vaardigheden voor een leven lang welzijn. Met een consistente, persoonlijke aanpak en de keuze tussen face-to-face sessies of online ondersteuning, bieden we flexibele hulp die aansluit bij jouw behoeften. Of je nu thuis bent of ons bezoekt in ons kantoor naast het treinstation van Goes, wij zijn er om jou te helpen bij jouw persoonlijke groei.

Begeleiding

Wanneer je niet lekker in je vel zit, om welke reden dan ook, is het soms lastig om het leven op de rails te houden of te krijgen. Een steuntje in de rug kan dan helpen om sneller vooruit te komen. Samen met de hulpverlener maak je een ondersteuningsplan op basis van 10 leefgebieden. Tijdens de hulp en gesprekken werken we met verschillende manieren die in het sociaal werk bewezen zijn dat ze werken. Daarnaast kunnen we gebruik maken van de breinkennis methode. Hierbij leer je hoe je brein werkt en ontdek je wat de laatste inzichten van de neurowetenschappers zijn. Met deze unieke combinatie van begeleiding en breinkennis, zorg je ervoor dat je geweldige bagage meeneemt, voor de rest van jouw leven.

Uit eigen ervaring weten we dat de kennis van het brein de sleutel is om begeleiding nog waardevoller te laten zijn. Daarom zijn we zo overtuigd en gunnen we dit een ander ook van harte. Uiteraard vraagt dit wel jouw inspanning. Ben jij er klaar voor om een betere versie van jezelf te worden?

Unieke begeleiding

  • Altijd dezelfde hulpverlener.
  • Begeleiding; leren hoe je zelfstandig verder kunt, in combinatie met het leren en ontdekken van breinkennis; de laatste inzichten van neurowetenschap.
  • Jij bepaalt hoe de hulp ingericht wordt.
  • De hulp kan zowel face to face als online ingezet worden. (Ehealth)
  • De hulpverlener komt bij jou thuis, of jij komt langs op het prachtige kantoor naast het treinstation van Goes.