Skip to main content

Maatschappelijk werk, ambulante begeleiding en psychische hulp

Ambulante begeleiding

Begeleiding

Wanneer je niet lekker in je vel zit, om welke reden dan ook, is het soms lastig om het leven op de rails te houden of te krijgen. Een steuntje in de rug kan dan helpen om sneller vooruit te komen. Samen met de hulpverlener maak je een ondersteuningsplan op basis van 10 leefgebieden. Tijdens de hulp en gesprekken werken we met verschillende manieren die in het sociaal werk bewezen zijn dat ze werken. Daarnaast kunnen we gebruik maken van de breinkennis methode. Hierbij leer je hoe je brein werkt en ontdek je wat de laatste inzichten van de neurowetenschappers zijn. Met deze unieke combinatie van begeleiding en breinkennis, zorg je ervoor dat je geweldige bagage meeneemt, voor de rest van jouw leven.

Uit eigen ervaring weten we dat de kennis van het brein de sleutel is om begeleiding nog waardevoller te laten zijn. Daarom zijn we zo overtuigd en gunnen we dit een ander ook van harte. Uiteraard vraagt dit wel jouw inspanning. Ben jij er klaar voor om een betere versie van jezelf te worden?

Unieke begeleiding

  • Altijd dezelfde hulpverlener.
  • Begeleiding ; leren hoe je zelfstandig verder kunt, in combinatie met het leren en ontdekken van breinkennis; de laatste inzichten van neurowetenschap.
  • Jij bepaalt hoe de hulp ingericht wordt.
  • De hulp kan zowel face to face als online ingezet worden. (Ehealth)
  • De hulpverlener komt bij jou thuis, of jij komt langs op het prachtige kantoor naast het treinstation van Goes.

Ervaringsverhalen

“Ik ben blij met de begeleiding van Johan, omdat ik altijd een dezelfde persoon spreek. Ik hoef dan niet elke keer mijn verhaal opnieuw te vertellen. Johan leert me anders na te denken en mijn mindset te veranderen. De gesprekken zijn anders en verdiepend dan bij een andere maatschappelijk werker. Johan is dan voor mij een soort spiegel. Hij is erg kritisch maar dat is ook goed. Ik leer dan hoe ik anders kan handelen.”

T,26 jaar

© 2022 MWRZ. Alle rechten voorbehouden

registerplein-white skj-white BPSW-white